لزوم تداوم ارتباط معتکفین با مسجد آغاز اعزام دانشجویان به سفر عمره از ۲۵ آبان‌ماه | اعزام بدون قرعه‌کشی زوج‌های دانشجو در خراسان رضوی تأکید قرائتی بر اجرای سند بنیادین آموزش و پرورش بیش از ۳۰ درصد جمعیت جهان تا سال ۲۰۶۰ مسلمان خواهند شد برکت دعای امام؛ داستان حماد بن عیسی قفل غفلت را بشکنیم | در هیاهوی زندگی، از یاد امام زمانمان غافل نشویم شهادت پاسدار تیپ ۱۲ قائم (عج) سمنان حین ماموریت رزمی + عکس (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تجربه زیارت اختصاصی کودکان در حرم مطهر رضوی برای نخستین‌بار انتخاب ۱۰ هزار مسجد شاخص در طرح «محراب» تقدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از نیروهای خدوم انتظامی فرنی‌پزان در شربت‌خانه حضرتی | نگاهی مستند و متفاوت به یکی از نهادهای فراموش‌شده پذیرایی در حرم‌مطهر تدوین خاطرات شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بانگ خوش، مروج اخلاق جنگ با استکبار را ادامه می‌دهیم به سویت پر کشیدم با دلی از قبل‌ شیدا‌تر نسبتِ فرهنگی و تمدنی ما و امام رضا(ع) حکم شرعی خرید اضافی وسایل زندگی چیست؟ «اوس حبیب» جنس نور و نظم را می‌شناخت | یادی از مرمتگر گنبد و آینه‌کاری‌های حرم مطهر رضوی سفری برای دل دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده شهید فراجا
سرخط خبرها

موافقت وزیر کشور عراق با پیشنهاد تولیت آستان قدس رضوی | سهمیه ویژه برای سفر مردم مشهد به عتبات عالیات اختصاص می‌یابد

  • کد خبر: ۱۱۱۷۴۹
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۰
موافقت وزیر کشور عراق با پیشنهاد تولیت آستان قدس رضوی | سهمیه ویژه برای سفر مردم مشهد به عتبات عالیات اختصاص می‌یابد
عثمان الغانمی، وزیر کشور عراق، شامگاه چهارشنبه، ۱۸ خرداد ماه، ضمن تشرف به زیارت بارگاه منور امام رضا (ع) با تولیت آستان قدس رضوی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز،حجت‌الاسلام احمد مروی در این دیدار به اشتراکات فرهنگی فراوان میان دو کشور ایران و عراق اشاره و با بیان اینکه دشمنان اسلام به دنبال اختلاف‌افکنی میان این دو ملت هستند، تصریح کرد: دشمنان همواره با دسیسه‌ها و توطئه‌های مختلف تلاش کردند میان مردم ۲ کشور بزرگ و قدرتمند ایران و عراق اختلاف و دشمنی ایجاد کنند تا از این طریق به اتحاد مسلمانان ضربه بزنند.

وی تصریح کرد: عتبات عالیات در عراق و ایران مایه وحدت و اتحاد میان این دو ملت هستند، به برکت وجود مضجع‌های مطهر ائمه اطهار (ع) رابطه دوستی و روحیه برادری عمیقی بین مردم این دو کشور برقرار است.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه ایران و عراق ۲ کشور قدرتمند، ثروتمند و دارای تمدن کهن هستند، عنوان کرد: بسیاری از کشور‌های اسلامی دارای چنین تمدن، اقتدار، قدرت و ثروتی نیستند؛ لذا دشمن نسبت به اتحاد و همدلی مردم این ۲ کشور بزرگ منطقه نگرانی و واهمه دارد.

وی رسانه را یکی از ابزار مهم دشمن در اختلاف‌افکنی دانست و تصریح کرد: دشمنان در تلاش‌اند با بهره‌گیری از ابزار رسانه بین دو ملت ایران و عراق اختلاف‌افکنی کنند و این بر عهده نخبگان ۲ کشور است که در جهت مقابله با دشمنان از قدرت رسانه‌ای خود استفاده کنند و سبب خنثی شدن توطئه‌ها و فتنه‌انگیزی‎های دشمنان شوند.

مروی در بخش دیگری از سخنان خود به خدمات فرهنگی آستان قدس به زائران عراقی در حرم مطهر اشاره و ابراز کرد: هرکسی به حرم مطهر رضوی پا می‎گذارد، صرف نظر از ملیت، زبان و موقعیت اجتماعی، زائر و میهمان حضرت رضا (ع) است؛ لذا به بهترین نحو مورد احترام و تکریم خدام رضوی قرار می‌گیرد، زائران عراقی نیز از این امر مستثنا نبوده و به همین منظور صحن غدیر و یک رواق را ویژه زائران عرب زبان اختصاص داده‌ایم.

اختصاص تسهیلات ویژه برای مردم مشهد و مجاورین امام رضا (ع)

تولیت آستان قدس رضوی همچنین در این دیدار از وزیر کشور عراق، اختصاص تسهیلات ویژه برای مردم مشهد و مجاورین امام رضا (ع) برای سفر به آن کشور و زیارت عتبات عالیات را پیشنهاد کرد که وزیر کشور عراق نیز ضمن موافق با آن، گفت: من خدمت به زائران امام حسین (ع) به ویژه مردم مشهد را افتخار خود می‌دانم؛ ما در تفاهم‌نامه‌ای با دولت ایران امکان ورود روزانه ۲ هزار زائر بدون روادید از گذرگاه‌های زمینی به عراق را فراهم کرده‌ایم که بنده به احترام و برای تکریم مردم عزیز مشهد، علاوه بر آن عدد روزانه ۵۰۰ نفر نیز برای مجاوران حضرت رضا (ع) سهمیه ویژه در نظر می‌گیریم.

وزیر کشور عراق در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه خداوند را شاکرم که در ایام میلاد حضرت رضا (ع) توفیق سفر به مشهد را یافته‌ام، به اهداف سفر خود به ایران اشاره و ابراز کرد: افزایش تعاملات و همکاری‌ها میان ۲ کشور ایران و عراق و تسهیل شرایط تشرف زائران به اعتاب مقدسه این ۲ کشور از اهداف این سفر بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->